|
||||
|
[A1r] EEn
notabel boecxken van cokeryen het welc bewijst [2] alle spise te bereiden
elc na sinen staet het si in bruy[3]lochten in feesten bancketten oft
ander maeltyden be[4]sondere en het es eenen ieghelijcken van grooten
noo[5]de te hebben die sijn dinghen ter eeren doen wilt |
|||
A noteworthy little book of cookery, which demonstrates [2] how to prepare all dishes, each according to its condition, be it in [3] weddings, feasts and banquets or other meals [4] especially and which is greatly necessary for everyone [5] to have, who wishes to do his things honour. | ||||
Een notabel kookboek hetwelk toont hoe alle spijzen te bereiden, in aangepaste vorm, voor bruiloften, feesten, banketten, of andere bijzondere maaltijden en het is ook nodig voor eenieder die de dingen goed wil doen. |
||||
Comments: please mail
me
|
From a facsimile published by Martinus Nijhoff,
1925, |
|||